Over Renobo

Over Renobo

VERTROUWEN IS ESSENTIEEL

Het begin van

Het begin van Renobo

"Bouwen in een fijne samenwerking"

Op 14 Januari 2014 was het moment daar, Renobo is geboren. Sinds die tijd is er veel maar toch ook weinig veranderd. Het inmiddels zeer uitgebreide assortiment aan professioneel gereedschap en een prachtig ingerichte is in ieder geval goed voor elkaar.  


De insteek van Renobo is altijd geweest om te bouwen aan het project in een fijne samenwerking met de klant. Waar een zeer heldere en informele manier van communiceren centraal staat. Het krijgen, voelen en waarmaken van vertrouwen is voor beide partijen essentieel bij elk klein of groot project. Een stapje extra doen voor de klant is voor mij inmiddels normaal en dat zal zo blijven.

Direct contact
Korte

Korte Lijnen

"Altijd 1 vast aanspreekpunt"

Vrijwel alle voorkomende werkzaamheden voeren wij zelf uit. Vanaf het slopen tot aan het metselen van muren, timmeren van wanden, vloeren en daken of het tegelen en installeren van een badkamer doen wij allemaal in eigen beheer. Ook het aanleggen van uw cv, water en elektra voeren wij in het algemeen zelf uit.
Stukadoorswerk, dakwerken en/of schilder voer ik uit met inmiddels wel bekende collega’s en betrouwbare partners. 
Een lang verhaal, maar de lijntjes zijn kort! Zonder veel verschillende  onder aannemers en altijd 1 vast aanspreekpunt gedurende uw project.

Aanwezig tot het

Aanwezig tot het klaar is

"en een algemene planning bij groter project"

Klein blijven en geen nieuwbouw projecten aannemen is een bewuste keuze. Ik haal mijn plezier uit de zeer afwisselende werkzaamheden en fijn contact met de klanten. We werken doorgaans aan 1 project tegelijk en zijn dus ook elke dag aanwezig tot dat het klaar en opgeleverd is. Bij een ‘groter’ project kunt u rekenen op een algemene planning zodat u weet wat wanneer gaat gebeuren. Afspraak is Afspraak en ik zal er alles aan doen om die na te komen.

Offerte aanvragen? Neem gerust vrijblijvend contact op