Veelgestelde Vragen

Veel gestelde vragen

OM U AL SNEL ANTWOORD TE GEVEN

Vragen en antwoorden

U heeft plannen, maar waar moet je beginnen en hoe gaan wij er mee om? Wij hebben daarom hieronder een lijst van veel gestelde vragen opgesteld die u wellicht alvast antwoord kunnen geven op vragen. Vragen zijn uiteraard altijd welkom, neem gerust hiervoor vrijblijvend contact op!
Ik heb nog geen concrete plannen, kunt u meedenken?

Geen probleem, ik denk graag met u mee. Ik kijk waarschijnlijk op een andere manier naar uw project wat kan lijden tot nieuwe inzichten. Ook wat praktisch en financieel haalbaar is kan ik in adviseren.

Wanneer kunt u beginnen?

Dit is afhankelijk van de grootte van het project. Zoals u wellicht heeft gelezen doen wij doorgaans 1 project tegelijk. U kunt het best contact opnemen om te vragen vanaf wanneer er nieuwe projecten ingeplant kunnen worden. 

Is een offerte gratis?

Het snelst is via de telefoon. Zo kunnen wij direct een afspraak inplannen. Via de mail of het contact formulier kan uiteraard ook.

Hoe lang duurt mijn verbouwing?

Dit kan ik u bij een eerste kennismaking, na het doornemen van de wensen, al goed inschatten.

Wat kan ik zelf doen?

Werkzaamheden zelf doen kan en mag altijd. Denk bijvoorbeeld aan sloopwerk, straatwerk of een schutting verwijderen. In overleg is veel mogelijk.

Waar kan ik materialen bekijken of uitzoeken?

Afhankelijk van het soort project kan ik u doorverwijzen naar 1 van mijn leveranciers. Door de jaren heen heb ik een fijne en betrouwbare relatie opgebouwd met enkele leveranciers. Hierdoor kunt u producten zelf uitzoeken in een showroom of ik kan zorgen voor de juiste stalen. Het voordeel van het bestellen bij een van mijn leveranciers is dat ik het verder kan afhandelen en ook het aanspreekpunt zal zijn.

Zelf ergens anders een product uitzoeken en bestellen kan en mag natuurlijk altijd. U bent dan zelf verantwoordelijk voor het tijdig leveren en afhandelen van eventuele defecten of garantie.

Offerte aanvragen? Neem gerust vrijblijvend contact op